Herkansing op gratis naar ‘De Slag om de Schelde’

Verwacht 24

Na heel  lang wachten, gaat de film ‘De Slag om de Schelde’ op zaterdagavond 5 juni 2021 in fiZi eindelijk in première gaan, Het bestuur van fiZi had vorig jaar besloten de toegangskaarten voor de aanvankelijk gepleand première op 17 december 2020 gratis beschikbaar te stellen. Dit om te vieren dat er in fiZi dan de zogeheten 4K-projector was geïnstalleerd met als resultaat een sterk verbeterde beeld- en geluidskwaliteit.

Wegens de corona-beperkingen waren er maximaal slechts dertig plaatsen beschikbaar. De belangstelling voor deze eerste voorstelling bleek vele malen groter. Er kwamen 586 aanvragen voor binnen.  Dus werd er een verloting gehouden om te bepalen wie er een gratis toegangskaartje kreeg  toebedeeld.

De winnaars kregen hun tickets inmiddels toegestuurd, evenals de mededeling dat die oorspronkelijk geplande première natuurlijk niet kon doorgaan, wegens de gedwongen sluiting in het kader van de corona lockdown. Het plan is om zo snel mogelijk na de heropening van fiZi de prijswinnaars collectief een herkansing te bieden. Eindelijk is die herkansing er nu en wel direct op de dag van de heropening: Zaterdag 5 juni wordt er een besloten voorstelling gegeven voor de winnaars van de vrijkaartjes, die daar natuurlijk allemaal persoonlijk bericht over krijgen.

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.