fiZi weer open: Veiligheid voorop

Contact 1

Op een mooie pinksterdag, maandag 1 juni, ging fiZi weer open na een noodzakelijk sluiting van 10 tien weken wegens de coronamaatregelen. Wie mocht aarzelen of dat nou wel veilig is om weer van filmvoorstellingen te gaan genieten:  Ja, want alles gebeurt heel voorzichtig en goed afgewogen , dus met een beperkt aantal bezoekers en met strenge veiligheidsmaatregelen. Maar toch…het stemt tot vreugde dat fiZi weer open is . Voorlopig even met maar  één voorstelling per dag, maar vanaf 7 juli komt daar enige verruiming in met op dinsdag twee vertoningen in de middag en op de avond.  Er gelden ook nieuwe spelregels, zoals:

-Bij de entree komt een desinfectiezuil. Via een informatiebord wordt elke bezoeker verzocht zijn/haar handen te desinfecteren vóór het theater te betreden.

-Het scannen van de e-tickets kan bij de kassa door het ‘kuchscherm’ heen. Bezoekers, die gereserveerd hebben, kunnen enkel via pinbetaling hun tickets afrekenen. Contante betaling is niet mogelijk.

-De kapstok mag gebruikt worden, maar gasten mogen de jassen ook mee naar binnen nemen.

-Er mag slechts één persoon tegelijk van het toilet gebruik maken. Door een speciale procedure zal dit zonder toiletbewaking mogelijk zijn.

-Bij de bar komt een barrière waardoor gasten altijd op 1,5 meter afstand van de barmedewerkers blijven.

-In de zaal zijn vaste stoelen beschikbaar gemaakt voor de gasten in een vaste optelling. Er worden niet meer dan 2 stoelen naast elkaar vrijgegeven. Een grotere groep wordt dus verdeeld opgesteld. Bij de verdeling van de stoelen is rekening gehouden met de looprichting. De operateur zal de plaatsing begeleiden, evenals het verlaten van de zaal.

We zijn op maandag 1 juni begonnen met vertoning van de film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’. De belangstelling voor deze heerlijke, humorvolle en satirische film blijkt zo groot dat ‘De Beentjes’ voorlopig tot eind juli op het programma staan.

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.