Het festival is begonnen……..

Het festival is begonnen........

fiZi Satelliettheater Film by the Sea

Filmfestival Film by the Sea is donderdagavond van start gegaan. Het programmeursteam heeft er de rode loper voor uitgelegd. Het maximaal aantal toegestane bezoekers is onthaald op de openingsfilm ‘My Salinger Year’ onder regie van Philippe Falardeau. Het verhaal is gebaseerd op de waar gebeurde ervaringen van Joanna Rakoff, een jonge vrouw die als literair agente te maken kreeg met de publiciteitsschuwe auteur J. D. Salinger.  Jos Radstake wierp voorafgaand aan de filmvoorstelling met een diepgravende inleiding licht op het werk van Salinger.

Het festival heeft voor de komende dagen tot en met zondag nog dertien voorstellingen op het programma staan. Met vrijdag onder meer de films ‘Deux’ en ‘Rounds’, zaterdag o. m. ‘Sweet Thing’,  ‘Kuessipan’ en ‘Shirley’ en zondag o.m. ‘Wendy’, ‘Son-Mother’ en ‘The Singing Club’ . Zie voor het volledige programmaoverzicht elders op deze website.

De bezoekers krijgen bij de entree voor elke film een beoordelingskaartje uitgereikt waarop de persoonlijke waardering kan worden aangegeven door middel van het inscheuren bij het aantal sterren.

5 sterren:  meesterwerk

4 sterren:  zeer goed

3 sterren:  goed

2 sterren:  matig

1 ster:        slecht

De kaartjes met de ingescheurde beoordeling kunnen in het filmblik bij de uitgang gedeponeerd worden.

Alle festivalfilms worden zonder pauze vertoond. Na afloop en voorafgaand aan elke volgende film is de foyer geopend voor een drankje en voor wie trek heeft gekregen: er is zelf bereide soep verkrijgbaar.

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.