Muziek: De Anywaveband 1

Muziek: De Anywaveband

DE ANYWAVEBAND: UNIEK, EIGENTIJDS EN GEGARANDEERD FEEST!
Met in totaal twintig muzikanten is de Anywaveband ‘groot’ te noemen. De band is van oorsprong opgericht voor het muziekevenement Anywave. Samen met muziekvereniging Crescendo uit Dreischor verzorgden ze drie jaar lang unieke optredens à la Night of the Proms, Klassieke muziek gecombineerd met popmuziek. Hieruit is een selecte groep enthousiaste muzikanten bij elkaar gebleven en is de Anywaveband verder gegaan. Ze treden nu ook regelmatig op buiten de deuren van dit festival, en dus binnenkort ook in fiZi.
Waar ze ook optreden, de Anywaveband staat garant voor een swingend, feestelijk optreden. Aangevuld met een prachtige blaassectie is het natuurlijk niet zomaar een coverband. Een enthousiaste groep topmuzikanten die ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Ze deinzen er zeker ook niet voor terug het publiek erbij te betrekken! Met een repertoire van nieuwe hits, oude danceclassics, rocknummers, soul en Nederlandstalige nummers hebben zij maar één doel: Iedereen een topmiddag bezorgen en een feestje bouwen!
Om een indruk te geven van de nummers die gespeeld worden: Smoorverliefd en Dansen op de Vulkaan, maar ook Crazy in Love, Uptown Funk en Soul With a Capital S worden gespeeld. En vergeet Proud Mary niet. Een uitgebreid repertoire dus waarbij je mee wordt genomen in een geweldige middag!
De band bestaat uit enthousiaste muzikanten van alle leeftijden, vrienden en zelfs familieleden. Een zangsectie van drie zangeressen, Anja Stoel, Gwen van Oeveren en Saskia Delfgaauw en zanger Eelko van Eijkeren. Daarnaast een aantal fantastische blazers, die zorgen voor een fantastische, unieke aanvulling op het vierkoppige combo met Roel Jansen als toetsenist, Etienne van Oeveren op gitaar, Collin Clement op basgitaar en op drums Nikki Jonker.

Normale toegangsprijs bij de kassa 12,50, e-ticket 12 euro

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.