Schrijf je eigen scenario en maak kans op verfilming

Schrijf je eigen scenario en maak kans op verfilming

Filmfestival Film by the Sea in Vlissingen biedt dit jaar van  13 tot en met 17 september de mogelijkheid tot deelname aan een unieke vijfdaagse workshop voor beginnende scenarioschrijvers. Onder leiding van professionals uit de film- en televisiewereld schrijf je in vijf dagen je eigen scenario voor een korte film (maximaal 15 minuten) en maak je kans op de verfilming daarvan.

Zet je idee in maximaal 1 pagina uiteen en stuur het uiterlijk vrijdag 6 augustus op naar onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en een korte motivatie waarom je wilt deelnemen.
Update: in eerste instantie was het verplicht om een literaire bron als basis voor het script te hebben. Die eis is – in elk geval voor dit jaar – versoepeld. Eigen ideeën zijn welkom!

De workshop wordt georganiseerd door Film by the Sea in samenwerking met de Script Academy Amsterdam, stichting Filmalot en stichting Miet Mi. Dankzij een financiële bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds kan de workshop tenminste drie jaar achtereen plaatsvinden. Meer informatie: www.filmbythesea.nl

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.