SMWO onthaalt jongeren op ‘Movienight’

Toneel in de foyer: ‘Eeuw van de Leeuw’ 2

De Tatta's

Jongeren van 12 t/m 23 jaar kunnen vrijdagavond 3 februari gratis naar de film in fiZi op initiatief SMWO. Deze welzijnsorganisatie geeft daarmee de aftrap van het project ‘Movienight’ in samenwerking met Filmtheater fiZi. Voor de specifieke start van dit project  op vrijdag 3 februari is gekozen voor twee films: ‘De Tatta’s’ en ‘Avatar: The Way of Water’.

Beide voorstellingen worden op die avond gratis aangeboden door SMWO voor alle jongeren die zich vooraf aanmelden. Het gaat om één film per persoon, dus dat is een kwestie van kiezen.  Vooraf aanmelden is dus van groot belang: in dit geval niet via fiZi, maar dat moet via: www.smwosd.nl

De filmkeuze voor deze avond is tot stand gekomen in overleg met een groepje van zes jongeren. Na vrijdag 3 september krijgt dit project op basis van de samenwerking met fiZi een vervolg met een specifiek jongerenaanbod op de drie laatste vrijdagavonden in februari, maart en april. Dan is er geen gratis entree, geldt de reguliere prijs voor jongeren van 6,50 euro, maar  krijgt elke bezoeker daar wel een drankje en een zakje popcorn bij aangeboden. Het jongerengroepje bij SMWO  blijft betrokken bij de keuze van het filmaanbod ook op die volgende vrijdagavonden.

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.