Verwacht

Verwacht 1

The Father

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (Oscar voor beste acteur) laat je geen moment los. Olivia Colman als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

Verwacht

The World to Come

Abigail, de vrouw van een boer, en haar nieuwe buurvrouw Tallie voelen zich sterk en onontkoombaar tot elkaar aangetrokken. De film speelt zich af in het ruige landschap aan de westelijke frontier van Amerika in de 19e eeuw binnen het tijdsbestek van vier seizoenen.

Verwacht 6

Stormwind - in zwaar weer

Een hevige zomerstorm drijft een rondreizend paardencircus naar Kaltenbach. Ari, die zich inmiddels goed op de manege heeft gevestigd, wordt op magische wijze aangetrokken door de fascinerende wereld van het kunstrijden.

Verwacht 7

Le meilleur reste à venir

Arthur en César zijn al hun hele leven beste vrienden, maar totaal verschillend. Arthur is een neurotische scheikundeleraar en César een vrijgevochten womanizer die altijd in de problemen raakt.Deze film een grappige, tedere en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Verwacht 9

I Never Cry

Doordat er veel Poolse arbeidskrachten gaan werken in andere landen van de EU groeien tienduizenden Poolse kinderen grotendeels op zonder hun ouder(s) om zich heen. De 17-jarige Ola vertrekt naar Ierland om het lichaam van haar vader terug te brengen naar Polen nadat hij is omgekomen bij een bouwongeval.

Verwacht 40

Luizenmoeder - De Film

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!

Verwacht 30

Falling

John woont samen met zijn partner Eric en hun dochter in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. Wanneer zijn eigenwijze vader Willis begint te dementeren, brengt hij hem naar Los Angeles om een huis in de buurt voor hem te zoeken.

Verwacht 31

De Boss Baby: Familiezaken

De broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted zijn volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

Verwacht 32

Adieu les cons

De 43-jarige Suze Trappet krijgt te horen dat ze ernstig ziek is, waarna ze besluit op zoek te gaan naar de zoon die ze als tiener heeft moeten opgeven. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze monsieur Cuchas, een vijftiger die met een burn-out kampt. Dit komische drama is een bioscoophit in Frankrijk.

Verwacht 41

Frida, Viva La Vida

Frida Kahlo (1907-1954), de Mexicaanse kunstenares wist als geen ander haar eigen, overwegend schrijnende levensverhaal te vangen in kleurrijke zelfportretten. Haar werk is intens en weerspiegelt de aanhoudende fysieke pijn die ze had, het verdriet over haar kinderloosheid, haar politieke betrokkenheid en haar liefdesverdriet.

Verwacht 39

Words on Bathroom Walls

Adam lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya, wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.