Verwacht

Verwacht

Soof 3

Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.

Verwacht 20

Behind the Music: Rinus over 60 jaar Golden Earring

Een interactieve live muziek documentaire. Tijdens een twee uur durende special leer je je favoriete artiest echt kennen! De hoofdgast wordt geïnterviewd op basis van fragmenten uit speciaal voor de avond opgenomen nieuwe interviews met intimi die hun licht schijnen op het leven en de carrière van de artiest. Ontwapenende, ontroerende en grappige situaties gegarandeerd!

Verwacht 14

Casa Coco

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar komt ook Pleun’s jeugdliefde Toon.

Verwacht 8
zondag 23 januari

De komedie ‘Roest’ van Jibbe Willems door TheateR Tzt

Een verhaal over een hij en een zij, die elkaar al vaak hebben gezien. Op afstand.
Nu staan ze tegenover elkaar, dichtbij en zien elkaar zonder verrekijker. Hoe zal het gaan?
Gaat het zoals ze, ieder voor zich hadden gehoopt?
Gaat het zoals ze, ieder voor zich hadden gedacht?

Madres Paralelas

Madres Paralelas

Twee vrouwen, Janis en Ana, bevallen tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis. Beiden zijn alleenstaand en ongepland zwanger. Janis, van middelbare leeftijd, is blij, maar de jonge Ana is bang en onzeker. De weinige woorden die de vrouwen wisselen, vormen de basis voor een band die hun levens later een beslissende wending zal geven.

Verwacht 23

Licorice Pizza

Licorice Pizza vertelt het verhaal van Alana Kane en Gary Valentine, die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson en volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.