Zomerprogramma biedt veel variatie

De Zomerprogrammering komt er aan.

De Mooiste Dag

Met ingang van 1 juli begint is bij fiZi de zomerprogrammering in gegaan. Wat houdt dat in?  Nou in elk geval dat we in juli en augustus gewoon elke dag een voorstelling bieden en vaak zelfs twee.  Wat vervalt in deze twee maanden is de ochtendvoorstelling om 10.30 uur op de vrijdag. Die pakken we met ingang van september natuurlijk weer op. Gedurende de schoolvakanties voor alle regio’s in ons land vertonen in fiZi elke dag een kindermatinee. Het programma biedt onder meer films als : Garfield, Vos en Haas redden het bos, Dikkie Dik en de verdwenen knuffel, Het Muizenhuis, De Verschrikkelijke Ikke, Superkrachten in je hoofd.

Verder is het wellicht aardig om enkele fijne films deze zomer nu al vast te noteren:

De Mooiste Dag: Een absolute sterrencast met onder anderen Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko.

Horizon: An American Saga I en II: Een uniek tweeluik over de aantrekkingskracht van het Oude Westen en hoe het werd gewonnen – en verloren – door het bloed, zweet en tranen van velen. Met Kevin Costner in de hoofdrol.

 Hors Saison: Tedere film die zich afspeelt aan de ruige Bretonse kust. Mathieu woont in Parijs, Alice woont in een kleine badplaats in het westen van Frankrijk. Hij is in de vijftig en een bekende acteur, zij is in de veertig en pianolerares. Ooit waren ze verliefd, maar raakten elkaar uit het oog.

The Fabulous Four: Deze film vertelt het verhaal van twee vrienden die reizen om bruidsmeisjes te worden tijdens een verrassende bruiloft van hun studievriendin. Met onder meer Susan Sarandon, Bette Midler, Megan Mullally.

The Dadchelor: Wanneer de Über-verantwoordelijke ‘soon to be dad’ Mark op het punt staat door zijn vrouw gedumpt te worden omdat ze hem te saai vind geworden, organiseren zijn beste vrienden een Dadchelor weekend naar Italië. Met alle gevolgen van dien.

En natuurlijk ook goed om te weten:

Festival Film by the Sea in fiZi:

fiZi biedt als Satelliettheater van  het Zeeuwse festival Film by the Sea van 12 tot en met 15 september een deel van het festivalprogramma met een selectie uit het boeiende aanbod aan premières. Film by the Sea in fiZi begint op donderdag 12 september met een feestelijke openingsavond met rode loper en bubbels. Dus houd de website in de gaten met te zijner tijd  het exacte aanbod.

 

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.