Verwacht

Verwacht 16

Minions: Hoe Gru superschurk werd (NL)

We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.

Verwacht 2

Er komt weer een prachtig nieuw seizoen van The Royal Opera House aan!

Met klassiekers als The Nutcracker, La bohème, Aida en Madama Butterfly, maar ook voor het eerst twee premières die live zullen worden uitgezonden van Mayerling en The Royal Ballet: A Diamond Celebration!

Madama Butterfly(The Royal Opera) 27 september 2022 om 20:15
Mayerling(The Royal Ballet) 5 oktober 2022 om 20:15
Aida(The Royal Opera) 12 oktober 2022 om 19:45
La bohème(The Royal Opera) 20 oktober 2022 om 20:15
The Royal Ballet: Een Diamanten Viering 16 november om 20:15
De Notenkraker(The Royal Ballet) 8 december 2022 om 20:15
En nog meer voorstellingen in 2023

Verwacht 5

DC Club van Super-Pets (NL)

Krypto de Superhond en Superman zijn elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten.

Verwacht 6

Bullet Train

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.