Verwacht

Don't worry Darling

Don't Worry Darling

Een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller. Alice (Pugh) en Jack (Styles) hebben het getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin

Verwacht 16

Narcosis

Een hecht gezin raakt ontwricht wanneer de vader tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Geen begrafenis, geen afscheid, alleen een huis vol herinneringen. Gebukt onder het ongrijpbare verlies, ontwijkt Merel de dood van haar man en alles wat er mee te maken heeft.
De film Narcosis wordt namens Nederland ingezonden voor de Academy Awards.De 95e uitreiking van de Oscars is op 12 maart 2023.

Verwacht 17

Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Harris Goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

Verwacht 24

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda nemen je mee op een nieuw beregoed avontuur! Als onze dierenvrienden een baby Grizzly horen huilen in het bos, blijkt dit het jong te zijn van de presidentskandidaat.

Verwacht 29

Zee van Tijd

Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt.
Zee van Tijd is de openingsfilm van het Nederlands Film Festival op 21 september 2022.

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.