Verwacht

Verwacht 4

Women Talking

In 2010 proberen de vrouwen van een gesloten geloofsgemeenschap de realiteit te verzoenen met hun geloof. Gebaseerd op het boek van Miriam Toews.

Verwacht 9

A Man Called Otto

De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman. Wanneer er een druk jong gezin naast Otto, een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten, komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap.

Verwacht 1

Magic Mike's Last Dance

“Magic” Mike Lane gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke vrouw die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen.

Verwacht 7

Toen Ik Je Zag

Een Acteurskoppel leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien.
Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Verwacht 15

Aftersun

Een jonge tiener en haar vader gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt de vader buiten het zicht van zijn dochter met de zwaarte van het leven.

Verwacht 16

The Super Mario Bros. Movie (NL)

Loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint en probeert prinses Peach te redden.

Verwacht 17

The Whale

Charlie leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie te herstellen.

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.