fiZi-kortingspas

De fiZi-kortingspas voor trouwe bezoekers

U kunt via de fiZi-website een kortingspas kopen waarmee u als trouwe bezoeker een royale korting krijgt op de prijs van een toegangskaartje. Hoe vaker u komt, hoe groter het voordeel wordt. De pas is een jaar geldig, kost 25 euro en uw korting op een toegangskaartje is 2,50 euro (geldt niet voor kinder- of familievoorstellingen).

De kortingspas is persoonsgebonden, wat inhoudt dat de pas uitsluitend geldig is voor de aankoop van een toegangsbewijs voor de persoon op wiens naam de pas is geregistreerd. De geldigheid kan op elk gewenst moment ingaan. Op het bestelformulier kunt u uw gegevens invullen voor de aanvraag van de kortingspas. U kunt betalen via iDeal.

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij uw kortingspas binnen vijf dagen naar u op. U ontvangt meteen na uw bestelling een e-mail met de pasgegevens. Daarmee kunt u direct met korting e-tickets kopen.
Cadeautip: heeft u een vriend of kennis die graag naar fiZi gaat? Vul dan op het bestelformulier de naam, het adres en e-mailadres in van de ontvanger van de pas.

Verlengen kortingspas

Vóór de geldigheid van uw kortingspas verloopt ontvangt u daarvan bericht in een e-mail. U kunt de geldigheid van uw pas eenvoudig online verlengen door middel van het verlengformulier. Door online-betaling met iDeal verlengt u de geldigheid van de pas met een jaar en krijgt u weer gedurende een jaar 2,50 euro korting op de prijs van een toegangskaartje. U kunt uw huidige pas blijven gebruiken.
Tijdens de sluiting van fiZi in verband met de coronamaatregelen was het niet mogelijk gebruik te maken van de pas. Ter compensatie verlengden wij de geldigheidsduur van de pas extra met de duur van sluiting.
Heeft u vragen over de kortingspas, stuur dan een mailtje naar info.

Cinevillepas
Je kunt nu ook in fiZi naar de film met de Cinevillepas.
Kijk op Cinevillepas

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.