Theaterconcert: Ellen Foley
Theaterconcert: Ellen Foley 1

Theaterconcert: Ellen Foley

zondag 8 januari 2023 - 14:30 uur koop e-ticket

In 2018 zorgde Ellen Foley voor twee uitverkochte, succesvolle concerten in fiZi. In februari 2021 zou  ze  weer optreden in fiZi maar de coronacrisis noodzaakte ons haar concert af te gelasten. We zijn blij dat het is gelukt Ellen Foley weer te boeken voor een intieme Live Show in fiZi. 

Alleen al met de zin ‘Stop right there! I wanna know right now’ is de Amerikaanse zangeres Ellen Foley wereldberoemd geworden. Zij zong die tekst in het duet Paradise by the dashboard light met Meatloaf. Ellen Foley zingt nog steeds en geeft een intiem concert in fiZi waar zij ook alle hits zal vertolken uit haar periode bij Meatloaf en Ellen Foley (solo). 
Foley koos in 1977, ondanks het grote succes met Meatloaf, toch voor een carrière als solo-artieste. Met succes, want zij scoorde nummer één hits met onder meer What’s a matter baby en We belong to the night. Zij had een stormachtige relatie met Mick Jones van The Clash, die haar tweede solo-album produceerde en die met haar onder meer het duet Hitsville U.K. op het Sandinista album van The Clash opnam. Foley leverde ook belangrijke vocale bijdragen op de albums You’re never alone with a schizophrenic van Ian Hunter en Body and soul van Joe Jackson. In 2015 bracht Ellen Foley het studio-album About Time uit en in augustus 2021 verscheen haar nieuwste cd Fighting Words.

Vaste toegangsprijs 34,50 euro
Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop als e-ticket en, indien voorradig, vanaf 45 minuten vóór aanvang bij de entreekassa.

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.