fiZi kom je overal in de regio tegen

fiZi komt je overal in de regio tegen 1

fiZi komt je overal in de regio tegen

fiZi kom je sinds kort overal op Schouwen-Duiveland tegen. Dat wil zeggen op 25 locaties straalt, verspreid over het hele eiland, het beeld van Filmtheater fiZi je als passant tegemoet. Te vaak nog horen we zelfs na jaren nog: ‘fiZi? Ik wist niet dat het er was’. Daar moet dus was aan worden gedaan. Want voor talrijke mensen mag fiZi dan inmiddels een begrip zijn, zolang niet echt iedereen weet wat fiZi betekent en waar het te vinden is, zijn we er nog niet.

En wat te denken van de vele recreatieve bezoekers aan ons mooie eiland. Ook deze mensen dienen te weten dat fiZi staat voor een mooi, intiem filmtheater met een heerlijk gevarieerd programma. Met naast talrijke filmvoorstellingen ook ruimte voor af en toe optredens met muziek, theater en poëzie.

Dus…..zijn er fraaie foto’s gemaakt van een Zeeuwse deerne met een respectvolle knipoog naar de streekdracht die de mensen vrolijk toefluistert: ‘Za’k j’us mee neme?’ en ‘Voe joe van mien’ en ‘So ee, da bin der vee’ en ‘Hei je die ok a hezie?’ en zo nog een paar enthousiast kreten in Zeeuws dialect. Naast de grote posters op de zogeheten abri’s  zijn er van deze mooie foto’s ook ansichtkaarten gedrukt, die via bedrijven in horeca en recreatie verspreid worden. Met aan  de adreszijde informatie over fiZi én de vertaling van de tekst in  Zeeuws dialect op de voorkant. Die kaarten kunnen natuurlijk verstuurd worden aan andere mensen die u op fiZi attent wilt maken. Of aan degene, wie u op deze manier wilt uitnodigen mee te gaan naar de film.

naar alle nieuwsberichten

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.