Human Forever
Human Forever 1

Human Forever

donderdag 14 december 2023 - 20:00 uur koop e-ticket
woensdag 27 december 2023 - 20:00 uur koop e-ticket
vrijdag 12 januari 2024 - 10:30 uur koop e-ticket

Filmavond Ladies’ Circle Schouwen-Duiveland.

Ladies’ Circle Schouwen-Duiveland organiseert op deze Wereld Alzheimer Dag een bijzondere filmavond. In samenwerking met fiZi brengt zij de eerste vertoning in Zeeland van de documentaire Human Forever’.

Deze film past naadloos bij het goede doel van Ladies’ Circle om met deze avond inkomsten te verwerven voor ‘De Zorgheimer’ in Ouwerkerk. Deze plek,  met een oppervlakte van 9000 m2,  biedt een huiselijke, gezellige en liefdevolle leefomgeving met 24-uurs zorg aan mensen met een (beginnende) vorm van dementie.

De documentaire Human Forever is gemaakt door de 24-jarige humanitair activist Teun Toebes samen met filmmaker Jonathan de Jonge. Toebes heeft als missie de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Tijdens een reis rond de wereld heeft hij samen met De Jong onderzocht hoe in andere landen wordt omgegaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever te maken. Toebes zelf zegt over deze documentaire: ‘Human Forever is een verhaal over liefde voor humaniteit. Het is een indringende en ontwapende film die aan de hand van persoonlijke verhalen van de mensen laat zien waarom wij moeten veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat deze film je kijk op de mens voorgoed verandert.’

De entreeprijs voor deze speciale filmavond is 17,50 euro (inclusief welkomdrankje en hapjes). Ladies’ Circle laat de opbrengst ten goede komen aan ‘De Zorgheimer’ in Ouwerkerk. Ontvangst vanaf 19.30 uur.

Nederland, 2023
75 minuten
Documentaire
Makers: Teun Toebes en Jonathan de Jong

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.