Muziek: MORJAK – LP release en filmpresentatie

‘GANG IS ALLES/ALLES GAAT OM’, is de titel van het nieuwe album van de band Morjak. De officiële release zou aanvankelijk al eind mei plaatsvinden in fiZi, maar wegens de coronasluiting moest dat enige tijd worden uitgesteld. Nu gaat het echter alsnog gebeuren. Ondanks dat dit keer aanzienlijk minder bezoekers dit evenement kunnen bijwonen vanwege de 1,5 meter maatregel.
Het uitgangspunt van dit album is de tiendaagse zeilzwerftocht met 12 muzikanten aan boord van het schip ‘De Stoere Eenvoud’ vorig jaar zomer. De band met hun frontman en tevens schipper Wiebe Radstake vertrok toen met een muzikale groet in de Nieuwe Haven vanaf Café De Biet in Zierikzee en voer via Dordrecht, Rotterdam, Gouda, Haarlem, Amsterdam, Enkhuizen naar Terschelling. Kunstenares Marie Sarah Simon uit Rotterdam heeft een documentaire gemaakt over de zwerfzeiltocht. Tijdens de albumpresentatie in fiZi zal deze korte film worden vertoond op groot scherm.

(Als troost voor degenen die geen plekje in fiZi meer kunnen bemachtigen, verzorgt Morjak op vrijdagavond 25 september vanaf 21.00 uur een livestream optreden vanuit Brogum.)

Normale toegangsprijs bij de kassa 12,50, e-ticket 12 euro

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.