Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band
Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band 1

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

zondag 23 april 2023 - 15:00 uur koop e-ticket

De Alleen als jij erbij Band is een workshoporkest o.l.v. Ferdi Schukking met deelnemers uit Rotterdam, Gouda, Utrecht en Woerden, ontstaan vanuit de behoefte een vaste band te vormen in plaats van elke keer in een nieuwe workshop te spelen. De band is goed op elkaar ingespeeld en heeft een eigen geluid ontwikkeld door de unieke bezetting en persoonlijkheid van de deelnemers.

De Alleen als jij erbij Band speelt een afwisselend (soul)jazz-, fusion- en latin-repertoire van o.a. Snarky Puppy, Raad van Toezicht, Gallowstreet, Benjamin Herman, Maceo Parker, Horace Silver, Quincy Jones etc.

Het is geen traditionele BigBand. Speelplezier staat voorop. De arrangementen worden goed ingestudeerd en elke deelnemer krijgt de kans de solistische kwaliteiten te ontwikkelen. Er is veel aandacht voor samenspel en interactie. Ook daar wordt veel feedback op gegeven door elkaar en de workshopleider. De deelnemers bepalen zelf het repertoire.

Bezetting: Ferdi Schukking – sopraansaxofoon, Patricia de Jong, Hans Brugman – altsaxofoon, Erni Bodegraven, Frans de Ruiter – tenorsaxofoon, Mireille Wolfers, Rein Souwerbren – baritonsaxofoon, Annet Smaal – trombone, Paul Bogaard – gitaar, Theo van der Veen – piano, Arnold Thiescheffer – contrabas, Bart Witmond – drums.

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.