Verwacht 25

Net als in de film

woensdag 11 oktober 2023 - 20:00 uur koop e-ticket
maandag 16 oktober 2023 - 20:00 uur koop e-ticket
vrijdag 27 oktober 2023 - 20:00 uur koop e-ticket

ZIN IN EEN SWINGENDE AVOND UIT?

Kom dan woensdag 11 oktober naar de fiZi Ladies Night en geniet deze avond van de muzikale film ‘Net als in de film’! Inclusief een drankje, hapje, goodiebag en kans op leuke prijzen!

Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

De fiZi Ladies Night staat garant voor een gezellig avondje uit, of je nu alleen komt of met een groepje vriendinnen of collega’s. Op deze speciale avond voor vrouwen word je net dat beetje extra verwend met een feestelijk drankje en hapje, kans op leuke prijzen, een goodiebag en natuurlijk deze heerlijke feel-good vrouwenfilm… Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen en verzorgde filmavond!

Nederland, 2023
97 minuten
Musical
Regie: Albert Jan van Rees
Met: Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong, Kay Greidanus, Eva Laurenssen, Holly Mae Brood, Jasper Heyman, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Urvin Monte, Margôt Ros, Janni Goslinga

    Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

    Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.